Wie zijn wij 2018-08-15T09:03:59+00:00

Wie zijn wij?

038BewindZorg is een nieuw bewindvoerderskantoor in Zwolle en omstreken. 038BewindZorg is een eenmanszaak. Vanuit eerder opgedane werkervaring is er veel kennis van (sociale)regelingen en voorzieningen. Daardoor kan 038BewindZorg u goed helpen bij het aanvragen daarvan. Professioneel, betrouwbaar en kwaliteit zijn de uitgangspunten voor 038BewindZorg.

“Het bieden van een helpende hand aan mensen die dat nodig hebben, geeft mij veel voldoening. Ik behandel graag anderen zoals ik zelf ook behandel zou willen worden. Dit betekent voor mij dat ik zoveel mogelijk zal proberen om naast u te staan en samen met u te kijken naar de beste oplossing of mogelijkheden.”

038BewindZorg probeert te schrijven zonder moeilijke woorden. Wij maken uw geld zaken weer helder en overzichtelijk. Zo kunt u het goed begrijpen. Het zorgen dat uw geld zaken duidelijk en overzichtelijk worden, zorgen ervoor dat u rust heeft in uw financiƫle situatie. Helder en transparant bewind voeren, dat is de kracht van 038BewindZorg.

Professioneel

038BewindZorg vindt het belangrijk dat u de kwaliteit krijgt die u verdiend. De werkzaamheden van 038BewindZorg worden zorgvuldig uitgevoerd. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen. U mag vertrouwen op de afspraken die wij met elkaar hebben gemaakt. Als u onder bewind staat van 038BewindZorg, dan krijgt u inloggegevens, zodat u ieder moment van de dag kunt zien wat is uitgevoerd. Doordat u zelf kunt zien wat er is gedaan, wil 038BewindZorg zo transparant mogelijk zijn.

Betrouwbaar
Wanneer u onder bewind staat, is dit een ingrijpende maatregel. Het is daarom belangrijk dat u kunt vertrouwen op een zorgvuldige behandeling van uw persoonlijke gegevens. 038BewindZorg behandeld uw gegevens met de groots mogelijke zorg. Privacy is van groot belang.

Kwaliteit
Doordat 038BewindZorg een nieuw bewindvoerderskantoor is binnen dit vakgebied, is de (juridische)kennis actueel. Jaarlijks vinden er scholingsmomenten plaats, zodat 038BewindZorg op de hoogte blijft van alle wet- en regelgeving . Ook controleert ieder jaar de kantonrechter of 038BewindZorg blijft voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.